

## EASA EXAMINATION SCHEDULE FOR 4TH QUARTER 2024, AEROJET AVIAITON ACADEMY, ACCRA, GHANA

AEROJET AVIATION TRAINING ACADEMY EXAM SCHEDULE 2024		
TIME	MODULE	DURATION
8.00 am – 10.00 am	Company Booked Slot	2 hrs
10.30 am – 11.35 am	M2 – Physics	1 hr 05 mins
10.30 am – 11.35 am	M3 – Electrical Fundamentals	1 hr 05 mins
10.30 am – 12.00 pm	M6 - Materials & Hardware (C1)	1 hr 30 mins
12.30 pm – 1.20 pm	M5 (B1) - Digital Techniques	50 mins
12.30 pm – 1.25 pm	M10 – Aviation Legislation	55 mins
12.30 pm – 2.00 pm	M6 - Materials & Hardware (C2)	1 hr 30 mins
	Company Booked Slot	2 hrs
10.30 am – 11.10 am	M1 – Mathematics	40 mins
10.30 am – 12.20 pm	M7 – Maintenance Practices (MCQ)	1 hr 40 mins
10.30 am – 12.25 pm	M15 – Gas Turbines (C1)	1 hr 55 mins
12.35 pm – 1.30 pm	M4 (B2) – Further Electronics	50 mins
12.35 pm – 2.10 pm	M5 (B2) – Further Digital Techniques	1 hr 30 mins
12.35 pm – 2.30 pm	M15 – Gas Turbines (C2)	1 hr 55 mins
0.00		O h m
		2 hrs
		25 mins
		30 mins
10.30 am – 11.10 am	M7- Maintenance Practices (Essay)	40 mins
10.30 am – 11.10 am	M14 – Propulsion (C1)	40 mins
11.25 am – 12.00 pm	M9 – Human Factors	35 mins
11.05	M17 - Propellers	40 mins
11.25 am – 12.05 pm		
11.25 am – 12.05 pm 11.25 am – 12.05 pm	M14 – Propulsion (C2)	40 mins
	TIME $8.00 \text{ am} - 10.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 11.35 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 11.35 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 12.00 \text{ pm}$ $12.30 \text{ pm} - 1.20 \text{ pm}$ $12.30 \text{ pm} - 1.25 \text{ pm}$ $12.30 \text{ pm} - 2.00 \text{ pm}$ $10.30 \text{ am} - 10.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 12.20 \text{ pm}$ $10.30 \text{ am} - 12.20 \text{ pm}$ $10.30 \text{ am} - 12.25 \text{ pm}$ $12.35 \text{ pm} - 2.30 \text{ pm}$ $12.35 \text{ pm} - 2.30 \text{ pm}$ $12.35 \text{ pm} - 2.30 \text{ pm}$ $10.30 \text{ am} - 10.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 10.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 11.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 11.00 \text{ am}$ $10.30 \text{ am} - 11.10 \text{ am}$	TIME         MODULE           8.00 am – 10.00 am         Company Booked Slot           10.30 am – 11.35 am         M2 – Physics           10.30 am – 11.35 am         M3 – Electrical Fundamentals           10.30 am – 12.00 pm         M6 - Materials & Hardware (C1)           12.30 pm – 1.20 pm         M5 (B1) - Digital Techniques           12.30 pm – 1.25 pm         M10 – Aviation Legislation           12.30 pm – 2.00 pm         M6 - Materials & Hardware (C2) <b>8.00 am – 10.00 am</b> Company Booked Slot           10.30 am – 11.10 am         M1 – Mathematics           10.30 am – 12.20 pm         M7 – Maintenance Practices (MCQ)           10.30 am – 12.20 pm         M7 – Gas Turbines (C1)           12.35 pm – 1.30 pm         M4 (B2) – Further Electronics           12.35 pm – 2.10 pm         M5 (B2) – Further Digital Techniques           12.35 pm – 2.30 pm         M15 – Gas Turbines (C2) <b>8.00 am – 10.00 am</b> Company Booked Slot           10.30 am – 11.00 am         M6 (B1) - Electronics Fundamentals           10.30 am – 11.00 am         M8 – Basic Aerodynamics           10.30 am – 11.10 am         M7 - Maintenance Practices (Essay)           10.30 am – 11.10 am         M14 – Propulsion (C1)

<u>Note:</u> ALL CANDIDATES ARE TO BE SEATED IN THE EXAMINATION ROOM 30 MINUTES BEFORE THE SCHEDULED START TIME OF THE EXAMINATION TO ALLOW FOR ADMINISTRATIVE PROCESSES AND THE EXAMINATION BRIEFING TO BE COMPLETED.

Acceptable photographic ID (NATIONAL ID, PASSPORT, MILTARY IDENTITY CARD OR AEROJET IDENTITY CARD) shall be inspected and verified prior to the examination. Candidates who do not produce an acceptable photographic ID will not be allowed to enter the examination room.

Candidates for any EASA Examination must be sure that, they have not attempted and failed the same examination at any other Part 147 organisation within the past 90 days and observed the rule that the maximum number of consecutive attempts for each module is three (3). Further sets of three (3) attempts are allowed only after a one (1) year waiting period between sets. No refund(s) will be given for non-adherence to the regulation.